Generalul (r) Nicolae Plesita a ajuns pe patul de spital dupa ce locuinta sa din Curtea de Arges a luat foc, in noaptea de marti spre miercuri, cel mai probabil din cauza unui traznet. Casa neasigurata a securistului, care este locuinta permanenta a
Generalul (r) Nicolae Plesita a ajuns pe patul de spital dupa ce locuinta sa din Curtea de Arges a luat foc, in noaptea de marti spre miercuri, cel mai probabil din cauza unui traznet. Casa neasigurata a securistului, care este locuinta permanenta a lui Plesita si in care se aflau mai multe persoane, a fost cuprinsa de flacari, acoperisul si mobila de la un etaj arzand aproape in intregime. Din primele cercetari s-a stabilit ca focul a izbucnit in jurul orei 1.30, flacarile fiind stinse abia dupa aproximativ cinci ore, in urma interventiei a trei echipaje de pompieri. In timp ce-si vedea casa arzand, securistul Plesita a suferit un puseu de tensiune, acesta fiind dus la spital in jurul orei 4.00, unde a primit tratamentul necesar. El a fost externat cateva ore mai tarziu, fiind preluat de familie.
Generalul Nicolae Plesita - fost sef al Departamentului de Informatii Externe al fostei Securitati - este invinuit pentru complicitate la asasinatele executate de Carlos Sacalul. (G. TARATA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.