Antrenorul secund al lui Rosenborg Trondheim, Bjorn Hansen, crede ca formatia sa va trebui sa evolueze la cel mai inalt nivel daca va intalni pe Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al gruparii norvegiene.
Antrenorul secund al lui Rosenborg Trondheim, Bjorn Hansen, crede ca formatia sa va trebui sa evolueze la cel mai inalt nivel daca va intalni pe Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al gruparii norvegiene. "Steaua a jucat mai bine in atac decat in defensiva. Este un adversar puternic si, daca ii vom intalni pe romani, va trebui sa jucam la cel mai inalt nivel al nostru", a declarat Hansen, care a fost prezent duminica pe Stadionul "Cotroceni", pentru a urmari, impreuna cu antrenorul echipei de juniori a lui Rosenborg, Kare Ingebrigtsen, partida Steaua - Dinamo, scor 2-3, din Supercupa Romaniei. La randul sau, Ingebrigtsen a afirmat ca trebuie sa urmareasca si returul cu Shelbourne pentru a afla mai multe despre Steaua, care va intalni pe Rosenborg Trondheim in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, in cazul in care va trece, in turul doi, de Shelbourne. "Avem o sansa buna sa ajungem in grupe. Steaua a fost aproape de victorie in meciul cu Dinamo", a spus Ingebrigtsen, citat de cotidianul "Dagbladet". Cei doi oficiali ai lui Rosenborg vor asista si la meciul Steaua - Shelbourne. La randul sau, mijlocasul Fredrik Winsnes a afirmat ca nu cunoaste Steaua, dar ca formatiile din Europa de Est pot produce oricand surprize. "Oricum, romanii sunt sub nivelul unor echipe precum Betis Sevilla sau Everton, cu care, din fericire, nu am cazut", a spus Winsnes pentru publicatia "Adresseavisen". De asemenea, fundasul Jan Gunnar Solli crede ca Rosenborg poate ajunge in grupe, in ciuda unui sezon deceptionant. "Va fi o dubla mansa grea, dar cred ca avem sanse mari", a comentat Solli. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.