Cea de-a saptea editie a Festivalului Callatis, care beneficiaza in acest an de un buget de zece miliarde de lei, isi va deschide portile in perioada 8-15 august. Pe langa deja obisnuitul concurs Miss Diaspora, la care vor concura 21 de tinere de ori
Cea de-a saptea editie a Festivalului Callatis, care beneficiaza in acest an de un buget de zece miliarde de lei, isi va deschide portile in perioada 8-15 august. Pe langa deja obisnuitul concurs Miss Diaspora, la care vor concura 21 de tinere de origine romana din strainatate, festivalul va cuprinde concerte cu In-Grid, Anna Lesko, Vama Veche si Voltaj. Amfitrionii evenimentului vor fi Gabriel Cotabita si Gabriela Schiop din SUA, o fosta castigatoare a concursului Miss Diaspora.
Cei aflati pe litoral ii vor mai putea asculta pe Hi-Q, Pavel Stratan, Hora, Angela Similea, Body &Soul, 3 Sud Est, Nelu Ploiesteanu, Miky, Andra, Morandi, Narcisa Suciu, Holograf, Iris, Vama Veche, Voltaj si VH2.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.