Cei 12.000 de suporteri care au asistat la Supercupa au fost in proportii aproape egale stelisti si dinamovisti. Ambele galerii au avut altercatii cu fortele de ordine, ros-albastrii chiar inainte de inceperea meciului, iar "cainii rosii" cu putin in
Cei 12.000 de suporteri care au asistat la Supercupa au fost in proportii aproape egale stelisti si dinamovisti. Ambele galerii au avut altercatii cu fortele de ordine, ros-albastrii chiar inainte de inceperea meciului, iar "cainii rosii" cu putin inainte de pauza, cand au fost potoliti de jandarmi fiindca il bombardau cu diverse obiecte pe Nicolita, care incerca sa execute un corner. In rest, cele doua grupuri de fani au incercat sa se invinga reciproc prin coregrafii. "Dinamo straluceste", scria pe un banner argintiu al celor din Stefan cel Mare, la care suporterii din Ghencea au raspuns cu "Steaua unicul viciu". "Ce sarbatoreati in aeroport?"; "Va privim cu lupa, suntem mult deasupra"; "Prezenta voastra la aeroport, pentru coregrafie, un mare suport"; "Ultrasii ajuta clubul, nu clubul peluza sau grupul"; "Conducere de milioane, suporteri de ocazie", "La aeroport ultrasi rebeli, la deconturi mereu fideli", au fost celelalte bannere ale stelistilor, cele mai multe taxand prezenta platita a fanilor dinamovisti la aeroport, la revenirea echipei din Franta. In tabara cealalta s-au afisat mesajele: "1996 - anul nostru de infiintare, voi, la clasele primare"; "Ultrasi adevarati? La Dublin unde erati?"; "Sud-Nord, acasa rivali, impreuna in deplasare?", "Daca as castiga un miliard: 500 de milioane Radu Ion, 480 de milioane bodyguarzi, 20 de milioane Dolly". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.