* Claudiu Niculescu (jucator Dinamo): "Sunt fericit, dar si trist. Fericit pentru ca am invins Steaua si pentru ca este prima Supercupa de cand sunt la Dinamo. Sunt trist pentru cartonasul rosu, pentru ca voi lipsi in meciul de la Galati. Pur si simp
* Claudiu Niculescu (jucator Dinamo): "Sunt fericit, dar si trist. Fericit pentru ca am invins Steaua si pentru ca este prima Supercupa de cand sunt la Dinamo. Sunt trist pentru cartonasul rosu, pentru ca voi lipsi in meciul de la Galati. Pur si simplu nu mi-am dat seama ca mai am un galben si am fost eliminat. Am meritat pe deplin victoria, personal as da cinci goluri din campionat pentru unul singur impotriva Stelei. Cred ca orice jucator isi doreste sa marcheze impotriva Stelei, mai ales un gol decisiv cum a fost al meu. Dinamo a fost mai buna si prin numarul de ocazii avute. Favoriti am fost tot timpul la castigarea campionatului, acum ramane sa demonstram si pe teren. Sper ca acesta sa nu fie ultimul trofeu".
* Florin Bratu (jucator Dinamo): "Am fost mai buni decat ei si am castigat. Rezultatele slabe au fost in jocurile amicale. In Supercupa am jucat bine. Nu cred ca nu i-a interesat Supercupa pe stelisti".
* Florentin Petre: "Este prima mea Supercupa si sunt foarte fericit ca fac parte din aceasta generatie. Imi lipsea acest trofeu din palmaresul meu bogat. Daca nu risti, nu castigi. Am fost mai proaspeti decat adversarii nostri si mai buni. Nu-mi spuneti ca pe ei nu i-a interesat Supercupa. Orice trofeu castigat este o realizare".
* Nicolae Badea (presedinte CA Dinamo): "Este un inceput bun de sezon, care ne da incredere. Stelistii au avut un meci oficial in plus fata de noi. Disputarea a fost buna, este o competitie importanta pentru jucatori si suporteri, avand in vedere eterna rivalitate dintre Steaua si Dinamo".
* Victoras Iacob (jucator Steaua): "Din pacate, am avut ghinion in aceasta seara, pentru ca, in minutul 70, Paraschiv s-a accidentat si am ramas in zece oameni. Acolo s-a rupt jocul si nu am mai putut face nimic. Dinamo nu a meritat victoria, noi am jucat mult mai bine, asta este clar. Sper sa ne revansam in fata suporterilor miercuri, pentru ca acolo este mult mai important".
* Nicolae Dica (jucator Steaua): "Daca ramaneam 11-11 era altceva. Ne-am dorit Supercupa, este un trofeu si este normal sa ni-l dorim. Vom vedea la final daca Dinamo este mai buna decat Steaua". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.