BCR Asigurari a avizat, pana in prezent, plata unor despagubiri in valoare de 16 miliarde de lei vechi pentru daunele produse de calamitatile naturale din ultima perioada, se arata intr-un comunicat al companiei. Societatea de asigurare a achitat dej
BCR Asigurari a avizat, pana in prezent, plata unor despagubiri in valoare de 16 miliarde de lei vechi pentru daunele produse de calamitatile naturale din ultima perioada, se arata intr-un comunicat al companiei. Societatea de asigurare a achitat deja aproximativ 3,5 miliarde de lei vechi pentru unele bunuri asigurate distruse de inundatii. Potrivit comunicatului, platile vor continua in perioada imediat urmatoare. De asemenea, BCR Asigurari s-a implicat alaturi de celelalte companii din cadrul Grupului BCR pentru organizarea si finantarea mai multor transporturi de ajutoare pentru zonele din tara unde s-au inregistrat pagube semnificative. (A.M.V.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.