LUATA PESTE PICIOR DE CHELNERI, DUPA 10:00 SEARA. Marinela Chelaru (foto), componenta grupului Voua, s-a aflat la mare, pentru filmarile ""pastilutelor"" de pe National TV. A avut parte doar de belele, ceea ce a facut-o sa spuna: ""Nu-mi mai trebuie
LUATA PESTE PICIOR DE CHELNERI, DUPA 10:00 SEARA. Marinela Chelaru (foto), componenta grupului Voua, s-a aflat la mare, pentru filmarile ""pastilutelor"" de pe National TV. A avut parte doar de belele, ceea ce a facut-o sa spuna: ""Nu-mi mai trebuie litoral romanesc! Ii inteleg perfect pe cei care-si pun de-o parte 800 de euro si se duc la mare pe afara. De banii astia calatoresti, mananci, ai cazare si nici nu-ti faci nervi"". Penduland intre Neptun-Olimp, unde era cazata, si Venus-Jupiter, unde filma, dupa 10:30 seara, cand isi termina treaba, gasea toate restaurantele inchise. Basca, unii chelneri o mai luau peste picior, spunand: ""S-a inchis, va asteptam maine dimineata"". Marinela le-a recomandat sa inchida de la 8:00 seara, sa se mai odihneasca. Noroc ca unul dintre ospatari a recunoscut-o si a dat de mancare tuturor ""trupetilor"". Si drumul la si de la mare a fost un infern: au stat zeci de minute, fierti de caldura, in spatele unor carute care ocupasera soseaua, formand in spate ditamai ""carnatul"" de masini. Acum, ca sa uite de canicula de pe Litoral, Marinela traieste retrasa, la 15 grade Celsius. Cu plus. Nu se congeleaza pentru mai tarziu, ci se bucura de racoarea generata de aerul conditionat al casei ei dintr-un cartier ""rezidential"" al Bucurestilor. Am numit zona Rahova. Care este. (Claudia Daboveanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.