Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat sambata ca nu este de acord cu remanierea nici unui ministru al Uniunii, pentru ca nu exista nemultumiri legate de activitatea acestora si ca singura sa temere se leaga de repetarea "balbaielilor" din 1996 -
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat sambata ca nu este de acord cu remanierea nici unui ministru al Uniunii, pentru ca nu exista nemultumiri legate de activitatea acestora si ca singura sa temere se leaga de repetarea "balbaielilor" din 1996 - 2000, potrivit Mediafax. "As fi de acord cu remanierea unui ministru al UDMR, daca ar exista nemultumiri. Dar nu exista, nici din partea conducerii Uniunii, nici din partea colegilor de coalitie", a precizat Marko Bela. Presedintele UDMR a mentionat ca la ultimul Consiliu al Reprezentantilor Unionali s-a facut o analiza a reprezentantilor UDMR in Guvern si aprecierea a fost pozitiva. Mai mult, Marko s-a declarat foarte multumit de activitatea tinerilor care au fost promovati ca secretari de stat si care "fac fata, au initiativa si o abordare inovativa".
El a sustinut ca are o singura ingrijorare si teama in privinta functionarii coalitiei de guvernare, pentru ca aceasta ii aminteste de "balbaielile" din perioada 1996-2000. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.