Reprezentativa Serbia&Muntenegru a castigat competitia de polo de la Montreal, invingand sambata, intr-o finala dramatica, campioana olimpica Ungaria. La finalul unui meci spectaculos, in care golul decisiv a fost marcat de Ikodinovic cu un minut
Reprezentativa Serbia&Muntenegru a castigat competitia de polo de la Montreal, invingand sambata, intr-o finala dramatica, campioana olimpica Ungaria. La finalul unui meci spectaculos, in care golul decisiv a fost marcat de Ikodinovic cu un minut inainte de final, sarbii si-au luat revansa dupa finala olimpica pierduta anul trecut la Atena. De remarcat este faptul ca "tricolorii" au pierdut la limita in fata noii campioane mondiale, fiind la cateva secunde de intrarea in prelungiri. Mai impresionanta a fost finala mica, in care Grecia a invins Croatia cu 11-10, dupa prelungiri. Tribunele bazinului din Jean Drapeau Park au fost neincapatoare pentru fanii celor doua echipe, care au cantat pe toata durata partidei. Au avut si motive, fiindca ambele trupe au facut un meci de infarct, conducerea pe tabela fiind schimbata de noua ori! In cele din urma, Croatia s-a impus in prelungiri si si-a asigurat medalia de bronz. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.