Pornind de la succesul cartii lui Dan Brown - ""Codul lui Da Vinci"" - si al filmului ""National Treasure"", NBC a ""copt"" alt reality-show: ""Treasure Hunters"" sau ""Vanatorii de comori"". Imagine Television si Madison Road Entertainmen

Pornind de la succesul cartii lui Dan Brown - ""Codul lui Da Vinci"" - si al filmului ""National Treasure"", NBC a ""copt"" alt reality-show:
""Treasure Hunters"" sau ""Vanatorii de comori"".

Imagine Television si Madison Road Entertainment si-au unit fortele cu NBC Universal Television Studio si Magical Elves Productions pentru realizarea reality-show-ului ce urmeaza a fi transmis de postul american de televiziune NBC. Echipe formate din trei concurenti vor avea misiunea de a rezolva un puzzle complex, pornind de la indicii din folclor, basm si istorie.
Principalele surse de inspiratie au fost cartea de succes a lui Dan Brown - ""Codul lui Da Vinci"" - si pelicula in care a jucat Nicolas Cage, ""National Treasure"". Totodata, concursul are cateva ""elemente comune"" cu show-urile ""Push, Nevada"", difuzat de ABC in anul 2002, si ""The Amazing Race"", ajuns la al saptelea sezon la CBS. Producatorii sunt foarte increzatori in reusita acestui reality-show. ""Este un proiect foarte ambitios. Abia asteptam sa incepem munca si sunt sigur ca vom realiza un concurs de succes"", a declarat David Nevins, reprezentantul Imagine Television.
""VANATOARE"". Prima echipa care va reusi sa dezlege misterul va afla locatia unde este ascunsa comoara. Telespectatorii vor fi si ei implicati, show-ul avand si o ""versiune"" online. ""Pentru a pune cap la cap toate indiciile, concurentii pot folosi bibliotecile si Internetul. Noi suntem mai interesati de «munca intelectuala» a participantilor decat de cursa gasirii comorii. Privitorii se vor putea implica si ei in «rezolvarea misterului» accesand pagina destinata lor"", a declarat Jeff Gaspin, presedintele NBC Universal Cable Entertainment & Cross
Network Strategy.
DEBUT. In prezent, are loc preselectia candidatilor, iar pana acum nu a fost dezvaluita data la care va incepe concursul. Exista insa niste zvonuri potrivit carora debutul va avea loc la sfarsitul acestei luni. Un alt lucru tinut secret este valoarea ""comorii"". A ""rasuflat"", totusi faptul ca, pentru inceput, NBC pregateste 10 episoade. In functie de succesul lor se va hotari daca se prelungeste sau nu ""sezonul"".

CONDITII DE PARTICIPARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.