Iuri Lujkov, primarul Moscovei, il ameninta cu un proces pe miliardarul rus Roman Abramovici, proprietarul companiei petroliere Sibneft si al Clubului de fotbal Chelsea, acuzandu-l ca a "jefuit" Primaria de actiunile pe care le-a avut intr-o companie
Iuri Lujkov, primarul Moscovei, il ameninta cu un proces pe miliardarul rus Roman Abramovici, proprietarul companiei petroliere Sibneft si al Clubului de fotbal Chelsea, acuzandu-l ca a "jefuit" Primaria de actiunile pe care le-a avut intr-o companie mixta.
Potrivit televiziunii ruse, care a difuzat aceasta informatie, Abramovici ar fi achizitionat in mod fraudulos cele 49 la suta din actiunile pe care Primaria Moscovei le-a detinut la societatea mixta Sibneft-Iugra. "Suntem gata sa aducem aceasta afacere in fata justitiei ruse si a celei britanice, unde suntem siguri ca vom avea castig de cauza", a declarat Lujkov, subliniind ca paguba provocata Primariei echivaleaza cu costul aprovizionarii cu petrol a Capitalei ruse timp de patru ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.