Sosirea campioanei Italiei la Timisoara a pus pe jar conducerea ""alb-violetilor"". Nu in fiecare zi iti calca pragul jucatori de talia lui Nedved, Del Piero sau Ibrahimovici, asa ca Poli vrea sa faca impresie buna nu numai in teren, ci si in afara l

Sosirea campioanei Italiei la Timisoara a pus pe jar conducerea ""alb-violetilor"". Nu in fiecare zi iti calca pragul jucatori de talia lui Nedved, Del Piero sau Ibrahimovici, asa ca Poli vrea sa faca impresie buna nu numai in teren, ci si in afara lui.

IN PRIZA. Astfel, in ultimele zile s-a lucrat intens pentru a aduce unele imbunatatiri Stadionului ""Dan Paltinisanu"". S-a refacut curtea interioara de la vestiare si se lucreaza si la renovarea exteriorului cladirii. Vechile scari de acces la tribuna oficiala vor fi inlocuite pana miercuri seara cu trepte de beton noi, iar toate lojele vor fi dotate cu aer conditionat si televizoare. In plus, mobilierul din vestiarele jucatorilor va fi inlocuit cu acelasi model folosit pe cel mai modern stadion din lume, Allianz Arena din München. Inaintea partidei de maine va avea loc prezentarea lotului cu care antrenorul Cosmin Olaroiu va aborda noul sezon. Organizatorii pregatesc un spectacol de zile mari, iar jucatorii urmeaza sa faca turul stadionului intr-o masina decapotabila, asa cum se procedeaza la marile cluburi.
OBIECTIV. Delegatia lui Juventus va ateriza pe Aeroportul International din Timisoara maine, in jurul orei 12:30. ""Bianconeri"" vor fi cazati la Hotelul Intercontinental, unde vor ramane pana la ora jocului. Adi Mutu si coechipierii sai vor reveni in Italia imediat dupa meci, pentru ca sambata au in program o alta deplasare, la Lisabona, unde vor intalni Benfica. Suporterii timisoreni care vor fi prezenti pe Stadionul ""Dan Paltinisanu"" vor vedea o candidata declarata la castigarea Ligii Campionilor si a titlului in Italia. ""Vrem sa ajungem in finala de la Paris. Sigur, acelasi lucru urmaresc si Milan, Inter, Real Madrid, Barcelona sau Chelsea. Dar acesta nu e singurul nostru obiectiv. Mai e si campionatul"", a declarat ieri antrenorul Fabio Capello.

CA BARIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.