Sarbatoarea de prezentare a lotului nou-promovatei FC Vaslui s-a incheiat cu huiduielile spectatorilor, nemultumiti de jocul prestat de echipa lui Panduru cu o saptamana inainte de inceperea campionatului. Sambata dupa amiaza, 7000 de fani au luat dr
Sarbatoarea de prezentare a lotului nou-promovatei FC Vaslui s-a incheiat cu huiduielile spectatorilor, nemultumiti de jocul prestat de echipa lui Panduru cu o saptamana inainte de inceperea campionatului. Sambata dupa amiaza, 7000 de fani au luat drumul stadionului pentru a vedea show-ul oferit de Andreea Balan si de Voltaj si apoi pe cel al echipei preluate de Basarab Panduru, care juca un amical cu Cetate Suceava, echipa intrata in Divizia B in acest an. Scorul final a fost 0-0, dar la pauza, multi dintre spectatori au parasit stadionul, iar cei ramasi nu s-au sfiit sa-si huiduie favortii, care vor debuta in campionat sambata viitoare, pe teren propriu cu Rapid. "Am fost penibili. Meritam pe deplin sa fim fluierati de spectatori. Probabil nu au facut-o din bun simt. Nu stiu ce vom putea face in continuare, dar cert este ca trebuie sa ne pregatim mult mai intens pentru a spera sa castigam in Divizia A", a spus Panduru. Antrenorul a apreciat ca principala cauza a jocului slab este faptul ca FC Vaslui a facut achizitii destul de tarziu in intersezon, dar a avertizat ca nu da nici o sansa elevilor sai in meciul cu Rapid. Pe de alta parte, Adrian Porumboiu, principalul finantator al clubului din Vaslui, era optimist. "Noi am vrut sa observam practic asezarea in teren a jucatorilor pentru a putea vedea cum ar putea sa evolueze impotriva Rapidului. Nu este o tragedie si, prin acest rezultat de egalitate, credem ca vom fi mult mai agatati de teren in meciul cu Rapid. Avem un lot valoros si nu-mi fac probleme in privinta sanselor pe care le avem pentru mentinerea in Divizia A", a mentionat Porumboiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.