Oleg Protasov, antrenorul Stelei, a negat vehement ca intre el si patronul Gigi Becali ar fi avut loc o cearta dupa meciul cu Shelbourne, pe care ros-albastrii l-au incheiat la egalitate, scor 0-0. "In presa au aparut niste declaratii foarte mincinoa
Oleg Protasov, antrenorul Stelei, a negat vehement ca intre el si patronul Gigi Becali ar fi avut loc o cearta dupa meciul cu Shelbourne, pe care ros-albastrii l-au incheiat la egalitate, scor 0-0. "In presa au aparut niste declaratii foarte mincinoase, in legatura cu relatia mea cu patronul si nu inteleg de ce au aparut aceste lucruri urate. Sa critici este una, sa spui minciuni este altceva. Nu cred ca pana astazi reprezentantii presei au avut probleme din partea mea. Nu sunt mai destept decat voi, nu va spun ce sa faceti, dar trebuie sa existe respect din ambele parti", a precizat Protasov nervos, iar consecinta a fost ca antrenamentul de sambata seara, care trebuia sa fie partial deschis, s-a desfasurat fara accesul presei. El a refuzat sa comenteze declaratiile patronului sau. "El poate spune ce vrea, oricum colaborarea cu Gigi Becali este super. Toate visele mele sunt si ale lui Gigi Becali si invers. Avem acelasi tel", a adaugat ucraineanul, uitand ca patronul a declarat ca nu il intereseaza Supercupa, in timp ce el a afirmat ca vrea trofeul cu orice pret. Protasov a comentat si tragerea la sorti pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor. "Poate ca pentru Rosenborg, Steaua este o echipa usoara, este problema lor. Avem meci cu Shelbourne mai intai, inca nu a venit timpul sa vorbim despre Rosenborg. Vom vedea la sfarsit daca sunt norocos. Cum Rosenborg crede ca a picat bine, poate asa credem si noi, insa este o greseala. Cine spune ca drumurile sunt deschise, comite o mare eroare. Nici o echipa nu a intrat in grupele Ligii Campionilor usor", a afirmat Protasov, apreciind totusi ca este o tragere buna, fiindca nu se poate face comparatie intre Rosenborg si Manchester United, un alt posibil adversar al ros-albastrilor. Antrenorul Stelei a lasat sa se inteleaga ca exista posibilitatea ca Mirel Radoi sa paraseasca Steaua chiar in aceasta vara. "Nu ma pot impotrivi cand este vorba de cariera unui jucator si de interesele clubului", a comentat Protasov. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.