In tara
In vestul, nordul si centrul tari, la munte, precum si in zonele deluroase din restul teritoriului, vremea se va raci usor si va deveni instabila. In sud si est, vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza, cerul va fi variabil,
In tara
In vestul, nordul si centrul tari, la munte, precum si in zonele deluroase din restul teritoriului, vremea se va raci usor si va deveni instabila. In sud si est, vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza, cerul va fi variabil, iar aceste fenomene se vor semnala izolat. Cantitatile de apa vor fi in general mai mici de 15..20 l/mp. Izolat vor fi caderi de grindina. Temperaturile maxime se vor situa intre 29 si 37 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade. Indicele de confort termic temperatura umezeala va atinge si depasi usor pragul critic in sudul si estul tari.
La Bucuresti
Vremea caniculara se va mentine in orele amiezei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 35-36 de grade, iar minima de 21.23 de grade. Indicele de confort termic temperatura umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.