Raiffeisen Banca pentru Locuinte a donat locuitorilor din Nanesti, judetul Vrancea, materiale de constructii necesare recontructiei si renovarii locuintelor distruse de inundatii. Potrivit unui comunicat al bancii, donatia, in valoare de mai multe z
Raiffeisen Banca pentru Locuinte a donat locuitorilor din Nanesti, judetul Vrancea, materiale de constructii necesare recontructiei si renovarii locuintelor distruse de inundatii. Potrivit unui comunicat al bancii, donatia, in valoare de mai multe zeci de mii de euro, consta in 600 de saci de ciment, 17 tone de otel beton, 24.000 de caramizi si 300 de saci de var. Nanesti este unul dintre satele cele mai afectate de inundatii din judetul Vrancea, avand peste 600 de gospodarii si o populatie de 1.500 de locuitori. "Materialele au fost aduse in sat de o parte din angajatii Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) insotiti de Ionut Costea, presedintele bancii, si primite de comunitatea locala reprezentata de primarul Stoica Neagu", se precizeaza in comunicat. Raiffeisen Banca pentru Locuinte este prima banca din sistemul bancar romanesc infiintata potrivit Legii 541/2002, lege privind economisirea si creditarea in sistem colectiv pentru domeniul locativ. (A.M.V.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.