Delegatia Romaniei la Campionatele Europene de kaiac-canoe (foto) de la Poznan a revenit ieri in tara, cu obiectivul indeplinit, avand ca palmares doua medalii de aur, una de argint si trei de bronz. Sportivii nostri s-au impus in probele masculi
Delegatia Romaniei la Campionatele Europene de kaiac-canoe (foto) de la Poznan a revenit ieri in tara, cu obiectivul indeplinit, avand ca palmares doua medalii de aur, una de argint si trei de bronz.

Sportivii nostri s-au impus in probele masculine de kaiac-2 (1.000 m) si canoe-4 (500 m), au castigat argintul prin echipajul masculin de kaiac-4 (1.000 m) si s-au clasat pe ultima treapta a podiumului la canoe-4 (1.000 m) si kaiac-4 (500 m) si echipajul feminin de kaiac-4 (1.000 m). Cu aceste performante, Romania a ocupat locul 5 in clasamentul pe medalii, cat si in ierarhia pe puncte.
INGRIJORARE. Cu toate acestea, Ivan Patzaichin, antrenorul lotului olimpic de kaiac-canoe, a declarat ca este nemultumit de rezultatele inregistrate in unele probe. ""Ma ingrijoreaza rezultatele de la canoe, disciplina care a ramas datoare in probele de dublu. Noi, tehnicienii, avem de analizat aceste rezultate inaintea CM de la Zagreb si pana atunci speram sa ne punem la punct"", a spus Patzaichin la sosirea de la Poznan. Canotorul Florin Popescu a pus pe seama ghinionului rezultatul din finala canoe-2 pe distanta de 1.000 metri, unde Romania a ocupat locul 5: ""Am avut ghinion, caci am prins vant si valuri, dar ne-am luat revansa la 500 m"". (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.