Pariah / Misiune de salvare in teritoriul inamic Jack primeste misiunea de a transporta un container sigilat in care se afla Karina, o frumoasa ""adormita"" prin tehnica criogeniei. Problema este ca traseul trece pe deasupra unui teritoriu pericul
Pariah / Misiune de salvare in teritoriul inamic

Jack primeste misiunea de a transporta un container sigilat in care se afla Karina, o frumoasa ""adormita"" prin tehnica criogeniei. Problema este ca traseul trece pe deasupra unui teritoriu periculos. Nava lui Jack se prabuseste, containerul se strica, iar Karina se trezeste si se dovedeste ca este infectata cu un virus. De-a lungul a zece niveluri, cei doi fac tot posibilul sa scape cu viata din teritoriul inamic. Pana la urma, Jack afla ca si el a fost infectat si se hotaraste sa descurce itele povestii careia i-au cazut amandoi victime.
Veti avea posibilitatea de a pilota diverse vehicule inarmate. Trebuie sa le conduceti si sa trageti in inamici in acelasi timp. Pe parcursul jocului veti intalni sisteme numite Weapon Energy Core, care va vor da posibilitatea sa upgradati orice arma pe care o aveti in dotare. Pentru a putea juca Pariah, aveti nevoie de un procesor la 2 GHz, 512 MB RAM si o placa video cu 128 MB, compatibila DirectX 9.0c.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.