Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, prefera deocamdata se stea departe de gazon. LINISTIT. Fostul tehnician al lui Galatasaray a spus ieri, dupa consfatuirea posesorilor licentei PRO, organizata la Casa Fotbalului,

Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, prefera deocamdata se stea departe de gazon.

LINISTIT. Fostul tehnician al lui Galatasaray a spus ieri, dupa consfatuirea posesorilor licentei PRO, organizata la Casa Fotbalului, ca momentan prefera sa stea cu sotia, decat sa antreneze. ""Am refuzat multe oferte pana acum. De ce? Am argumentele mele personale. Prefer sa stau cu sotia momentan. Dar in fotbal nu se stie niciodata ce se poate intampla"", a afirmat Hagi, fara contract dupa ce a demisionat de la Galatasaray, la sfarsitul lunii mai.
MULTUMIT. Tehnicianul a caracterizat Supercupa Romaniei dintre Steaua si Dinamo drept o partida frumoasa. ""Ambele echipe au jucat cat au putut pe caldura aia. Dar a fost un meci deschis, s-au marcat multe goluri. Conteaza mai putin cine a fost mai bun, pentru ca intotdeauna exista un invingator. Iar daca Dinamo a castigat, inseamna ca a facut ceva in plus pe teren"", a spus Hagi. Dorit in luna iunie, ""Regele"" evita sa vorbeasca despre Steaua. ""De unde sa stiu eu de la Constanta daca Steaua e mai slaba? Dinamo s-a intarit, la fel si Timisoara, si Clujul, chiar si Constanta."" (Sorin Anghel)

OPTIMIST


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.