Datoriile firmelor la bugetul de stat au crescut in ultimul trimestru, in ciuda relaxarii fiscale. Reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) sustin ca nu exista motive de ingrijorare, deoarece cele mai mari datorii sunt to
Datoriile firmelor la bugetul de stat au crescut in ultimul trimestru, in ciuda relaxarii fiscale.

Reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) sustin ca nu exista motive de ingrijorare, deoarece cele mai mari datorii sunt tot cele istorice pe care le au firmele de stat.
Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, spune ca se va face o analiza pentru a stabili daca neplata datoriilor se face din rea-credinta sau daca firmele nu au lichiditati. Verdictul va fi diferit de la firma la firma. Rau-platnicii vor fi executati silit, in timp ce pentru firmele care nu mai au disponibilitati financiare se va cere falimentul. Paradoxal, cele mai mari datorii le au firmele de stat, in topul primilor zece datornici figureaza opt firme de stat. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.