PRODUSE EXPIRATE. Inspectorii de la Protectia Consumatorului au mult de lucru anul acesta. Turistii sunt in numar mai mic ca anul trecut si comerciantii sunt tentati sa scoata la vanzare produse expirate, care n-apuca sa se vanda prea repede. Pe L
PRODUSE EXPIRATE. Inspectorii de la Protectia Consumatorului au mult de lucru anul acesta. Turistii sunt in numar mai mic ca anul trecut si comerciantii sunt tentati sa scoata la vanzare produse expirate, care
n-apuca sa se vanda prea repede. Pe Litoral functioneaza trei centre OPC, la Mamaia, Costinesti si Neptun. Pentru orice reclamatie, turistii au la dispozitie numerele de telefon OPC la toate receptiile hotelurilor din statiuni. (Miruna Mihalcea)
MIHAELA A PRIMIT UN CUTIT DE SPART TESTE. Vedeta postului Antena 1, Mihaela Radulescu, a primit duminica, in cadrul emisiunii sale, un cadou inedit. Este vorba despre un cutit. Nu de taiat rosii sau castravetii, ci de spart teste. Invitatul care a blagoslovit-o cu respectivul obiect taios nu a uitat sa precizeze ca este vorba, de fapt, despre o copie a unui model ce dateaza de pe vremea incasilor, folosit la gaurirea craniului luptatorilor, in vederea scaderii tensiunii intracraniene. Mai degraba, un instrument medical primitiv. (Simona Ecovoiu)
SILICOANE CU BUCLUC. Multe a mai patimit Oana Zavoranu, dupa ce si-a pus silicoane, dar, ea ramane la convingerea ca s-a meritat chinul:""Timp de trei zile, din cauza durerilor, am fost nevoita sa dorm doar in fund, pe canapea, cu pui de perna indesati la spate. Noaptea urmatoare am hotarat sa dorm intinsa pe pat. Insa, dimineata, nu m-am mai putut ridica. Ma rugam de Pepe, iubitul meu, sa ma ridice, iar el facea caterinca"". Tot ea, diva, a mai completat ca Pepe nu ar fi incurajat-o sa-si mareasca sanii dar, daca acest mic retus o face fericita, nici ca se va opune. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.