ALBU CU PUNGA. Zilele trecute, prin Mamaia s-a invartit si Mihai Albu. Cu cine? Cu pantofii, evident. Cei pe care i-a plimbat pe Litoral pentru Summer Fashion Festival. Si cu mai cine? Cu sotia sa, Iulia, dar si cu o mare gasca de prieteni.
ALBU CU PUNGA. Zilele trecute, prin Mamaia s-a invartit si Mihai Albu. Cu cine? Cu pantofii, evident. Cei pe care i-a plimbat pe Litoral pentru Summer Fashion Festival. Si cu mai cine? Cu sotia sa, Iulia, dar si cu o mare gasca de prieteni. Adica, toti cei din breasla: Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Dorin Negrau, Raluca Badulescu si Vali Punga, in total vreo 30 de designeri. Ziua au muncit, iar noaptea au colindat prin cluburi sau discoteci. Dupa cateva zile petrecute in Mamaia, Mihai si Iulia se pregatesc de... concediul adevarat. Mai exact, cei doi vor pleca, zilele acestea in Tenerife. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.