Desi clujenii au castigat in deplasare in prima mansa a semifinalei cu Zalgiris, presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, spune ca echipa sa nu se poate considera calificata. ""Va fi un meci foarte greu, deoarece Zalgiris este o echipa care se bazeaz

Desi clujenii au castigat in deplasare in prima mansa a semifinalei cu Zalgiris, presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, spune ca echipa sa nu se poate considera calificata.

""Va fi un meci foarte greu, deoarece Zalgiris este o echipa care se bazeaza pe forta. In plus, are in spate si alte interese de culise, pe care noi nu le intelegem si nu ne intereseaza, de aceea cred ca se vor agata de rezultat. In mod normal, suntem calificati, dar vom putea spune asta abia la finalul meciului. Sper sa batem sau sa obtinem macar un egal"", a spus Muresan.
VIZE. Presedintele lui CFR a afirmat ca spera ca strainii din lotul oaspetilor nu vor avea probleme cu obtinerea vizelor: ""Au si ei niste jucatori din Belarus, care nu stiu de unde vor lua viza. Oricum, au avut mai mult timp sa se organizeze si sper ca organele noastre sunt mai competente. Nu am incercat sa le punem nici o piedica, noi vrem sa-i batem pe teren, nu prin alte mijloace"". Delegatia lituaniana va sosi astazi la Cluj, la ora 13:30, si se va caza la Hotelul Premier. Partida retur dintre CFR Cluj si Zalgiris Vilnius va avea loc maine, de la ora 17:00, in direct la TV Sport. Meciul va fi arbitrat de o brigada austriaca, cu Bernhard Brugger la centru. (Ionut Paduraru)

ANIVERSARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.