In contextul cresterii galopante a procentului de tineri consumatori de droguri, Salvati Copiii si Agentia Nationala Antidrog au demarat, pe Litoral, o ampla campanie de informare asupra riscurilor dependentei de stupefiante. La prima vedere, ba

In contextul cresterii galopante a procentului de tineri consumatori de droguri, Salvati Copiii si Agentia Nationala Antidrog au demarat, pe Litoral, o ampla campanie de informare asupra riscurilor dependentei de stupefiante.

La prima vedere, bannerele imprastiate pe plaja care anunta victorios ca marea este singura noastra dependenta sunt in perfect acord cu bucuria si intentiile fiecarui turist. Insa in spatele ideii de distractie estivala, mesajul transmis de o echipa de tineri voluntari este cu mult mai profund: lupta impotriva consumului de droguri in randul adolescentilor.
ORGANIZARE. ""Salvati Copiii"", in parteneriat cu ""Agentia Nationala Antidrog"", desfasoara pentru prima data pe litoralul romanesc o ampla campanie de informare si sensibilizare a tinerilor, in vederea prevenirii consumului de alcool, tutun si stupefiante. Nu mai putin de 60 de tineri voluntari cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani au beneficiat de pregatire de specialitate asigurata de o organizatie de profil din Belgia. Pe litoralul spaniol a avut loc o campanie similara, asa incat nu exista nici un motiv pentru care romanii sa nu profite de succesul belgienilor. Campania autohtona, sustinuta de tineri voluntari romani, e indreptata catre semenii lor de aceeasi varsta, pe care vor sa-i convinga sa aleaga un stil de viata sanatos si carora le ofera diverse alternative de distractie, in locul interminabilelor ""baute"" si-al sesiunilor extravagante de ""pipat ierburi"".

SFARSIT. Consumul de stupefiante inseamna moarte sigura


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.