Sechestrarea ilegala a unor bunuri, printre care se afla si documente extrem de importante, cum ar fi certificatul de nastere si buletinul, a facut ca sotii Ambrozie si Carla Nicoleta Suciu sa nu-si poata boteza copilul nascut in 12 iulie 2004 intr-u
Sechestrarea ilegala a unor bunuri, printre care se afla si documente extrem de importante, cum ar fi certificatul de nastere si buletinul, a facut ca sotii Ambrozie si Carla Nicoleta Suciu sa nu-si poata boteza copilul nascut in 12 iulie 2004 intr-un WC din curtea unei case unde locuiau provizoriu. Conform declaratiei date ziarului ZIUA, acestia se afla intr-o situatie disperata. Nu lucreaza nici unul dintre ei, pe motiv de boala. Carla Nicoleta a stat o perioada la manastire, dupa care si-a unit destinul de al lui Ambrozie, dar acesta s-a imbolnavit la scurt timp si nu a mai putut sa lucreze. Sotul Carlei a facut plangeri la Politie, reclamand faptul ca fostele gazde din str. Odei nr.1 si din str. Productiei nr.17 i-au dat afara si le-au retinut ilegal mai multe bunuri, printre care imbracaminte, televizor, buletinul de identitate si certificatul de nastere al sotiei, radiocasetofon etc. Din aceasta cauza ei nu si-au putut boteza copilul care are acum un an. Ambrozie afirma ca nici politistii de la Sectia 5, nici cei de la Sectia 16 nu l-au ajutat sa-si recupereze bunurile. "Eu nu am ce manca si ce sa-i dau copilului, daramite sa merg prin judecati", declara tatal copilului. Intrucat nu au locuinta si nici serviciu, si pentru ca Ambrozie are nevoie de o operatie urgenta la rinichi, acestia au solicitat ca persoanele care doresc sa-i ajute pot sa o faca prin intermediul conturilor IBAN de la Raifeissen Bank, numerele 0000060003671386 (lei), 00000600044714439 USD) si 0000060004471240. (A.I.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.