Tehnicianul gruparii din Stefan cel Mare se bucura pentru ca echipa sa a avut puterea sa revina de fiecare data cand a fost condusa de Steaua in meciul din Supercupa, castigat de Dinamo, scor 3-2. Dinamovistii au impuscat doi iepuri dintr-o si

Tehnicianul gruparii din Stefan cel Mare se bucura pentru ca echipa sa a avut
puterea sa revina de fiecare data cand a fost condusa de Steaua in meciul din Supercupa, castigat de Dinamo, scor 3-2.

Dinamovistii au impuscat doi iepuri dintr-o singura lovitura. Au invins Steaua, rivala traditionala, si au obtinut un trofeu pe care nu-l aveau pana acum in vitrina.
OPINIE. ""A fost un meci disputat, cu multe ocazii de ambele parti. Lucrul bun este ca am revenit dupa 1-0 si 2-1. Daca nu inscria Baltoi, probabil rezultatul era greu de intors. S-a jucat deschis. Le urez succes stelistilor miercuri, pentru ca fotbalul romanesc are nevoie de o echipa in grupele Ligii Campionilor"", a spus Andone.
RADIOGRAFIE. Tehnicianul a facut si o caracterizare a jucatorilor nou-veniti la Dinamo, care au evoluat in asezarea 1-4-4-2. ""Schimbarea sistemului de joc a creat probleme mari in zona fundasilor centrali si a mijlocasilor centrali. Grigorie isi stie rolul, dar Margaritescu este dezordonat, paraseste zona si uita sa o acopere. Daouda face faza defensiva foarte bine, mai are de lucrat la cea ofensiva. Bratu a fost cel mai periculos jucator, este foarte greu de oprit cand este cu fata la poarta, are o viteza extraordinara. Moti este un castig. Vlad Munteanu cunoaste foarte bine acest sistem, insa a gresit multe pase, dar, cand are spatii, joaca foarte bine. Voi risca si voi continua sa folosesc acest sistem"", a precizat Andone.

CU INFIRMERIA PLINA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.