O irlandeza a stabilit un nou record de castig la Euro Millions, fiind singura care a ghicit cele cinci numere extrase si cele doua stelute, ceea ce ii va aduce 115.436.126 de euro. Castigatoarea a carei identitate nu a fost comunicata de loteria irl
O irlandeza a stabilit un nou record de castig la Euro Millions, fiind singura care a ghicit cele cinci numere extrase si cele doua stelute, ceea ce ii va aduce 115.436.126 de euro. Castigatoarea a carei identitate nu a fost comunicata de loteria irlandeza locuieste in sud-vestul Irlandei. Ea a depasit recordul de castig, detinut din aprilie 2005 de un elvetian, cu 64.040.749 de euro. Premiul cel mare nu fusese castigat timp de opt extrageri consecutive. Euro Millions, prima loterie europeana, a fost lansata la 13 februarie 2004 de Franta, Spania si Marea Britanie, carora la 8 octombrie li s-au alaturat Luxemburg, Belgia, Elvetia, Portugalia, Irlanda si Austria.
Potrivit radioului public irlandez RTE, castigatoarea se numeste Dolores McNamara si locuieste la Gallyowen, in apropiere de Limerick. Ea si-ar fi descoperit noul statut de milionara, vineri seara, intr-un bar, in prezenta mai multor martori. Unul dintre acestia a spus ca femeia s-a dus imediat la politie pentru a cere ca biletul castigator sa-i fie pastrat la loc sigur. "Politistii i-au raspuns ca nu isi pot asuma aceasta responsabilitate, dar l-au chemat pe bancherul doamnei McNamara, care a venit imediat la sectie. Si-a insotit clienta la banca pentru a depune biletul castigator in seif", a explicat martorul. Site-ul Ireland Online precizeaza ca Dolores McNamara are cinci copii si casa ei modesta parea pustie sambata. Fiul cel mai mic al femeii, care ar avea 13 ani, ar fi facut turul cartierului cu bicicleta pentru a le spune prietenilor ca vrea sa-si cumpere un cal si sa plece in vacanta. Cand numerele castigatoare au fost confirmate, Dolores McNamara a aratat biletul la toata lumea, apoi a cerut sampanie, a povestit pentru Ireland Online Tom Purcell, barmanul care a asistat la aceasta scena. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.