Proprietarii apartamentelor din blocurile care marginesc Piata Centrala din Navodari au trait ceva emotii in ultima seara a Festop 2005. Decibelii emisi cu generozitate de boxe au primit ca ajutoare cateva minute de bubuituri provocate de artific
Proprietarii apartamentelor din blocurile care marginesc Piata Centrala din Navodari au trait ceva emotii in ultima seara a Festop 2005.

Decibelii emisi cu generozitate de boxe au primit ca ajutoare cateva minute de bubuituri provocate de artificiile festive, la 1:00 noaptea. Pana la inchiderea oficiala a festivalului, insa, Navodariul a cantat cu mic, cu mare, alaturi de artistii invitati. Ansambluri populare din Turcia, Republica Moldova si Romania au pregatit terenul pentru asteptata aparitie a Sofiei Vicoveanca. Indragita interpreta nu a dat semne de oboseala dupa nunta la care cantase toata noaptea precedenta.
DE NEUITAT. Dupa o incalzire à la Mandinga si La Orchestra de Salsa, cam jumatate din locuitorii orasului, adica vreo 15.000 de persoane au facut cor pentru 3rei Sud Est, trupa care a spart topurile de longevitate in muzica dance romaneasca. Mihai nu va uita cu siguranta ziua in care a cantat in acest oras, pentru ca, doar cu cu cate ore inainte de concert, s-a casatorit. Prezentatoarea galei, Crina Matei, a dat o proba suplimentara de voce, prezentand publicului piesa sa, ""Mon reve"". Nico i-a urmat pe scena, imbracata foarte sport, cu parul impletit in codite afro si cu o atitudine foarte relaxata, in ciuda tantarilor care pareau ca au facut o pasiune pentru sangele ei. Ultima pe lista artistilor, Nicola, l-a facut pe primarul orasului sa o invite la dans pe Crina Matei, dar a si comis o gafa de proportii. Chiar la finalul showului, inaintea momentului artificiilor, Nicola a multumit orasului... Cernavoda!
CHETA URBANA. Una peste alta, locuitorii orasului Navodari s-au bucurat de Festop precum un copil de o punga plina cu jucarii si dulciuri. Numarul foarte mare de spectatori a confirmat faptul ca era nevoie de un eveniment artistic de amploare in nordul Litoralului.
Facut chiar si cu un buget de avarie: 1,4 miliarde de lei vechi din fondurile Administratiei locale. Li s-au adaugat sponsorizari de 800 de milioane de lei, parte din acesti bani fiind donati de persoane particulare, doar-doar sa vina mai multi artisti la Navodari! (Dana Ciobanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.