Gigi Becali a anuntat ieri ca va face memoriu la UEFA pentru a se plange de scandarile suporterilor rapidisti la partida de joi seara cu Sant Julia. Fanii giulesteni au strigat, de-a lungul primei reprize, "La puscarie, Becali la puscarie", "Gigi cat
Gigi Becali a anuntat ieri ca va face memoriu la UEFA pentru a se plange de scandarile suporterilor rapidisti la partida de joi seara cu Sant Julia. Fanii giulesteni au strigat, de-a lungul primei reprize, "La puscarie, Becali la puscarie", "Gigi cat as vrea sa te vad la Rahova", "Ciobane, ciobane, la puscarie". Ieri, patronul Stelei a reactionat. "Ce sa fac, sa ma bat cu ei? Ma duc la Giulesti, sa vedem daca mai striga ei in fata mea. Sigur, ma duc si eu cu 20-30 de insi. Marea galerie a Rapidului... Ce legatura am eu cu ei? Niste golani, niste vagabonzi. Sa se implice si Politia. As putea sa-i bat eu, niste papagali, dar ma pun la mintea lor? Nu, fac acum memoriu la UEFA, sa-i suspende din cupele europene. Suspendat Rapidul din competitie. Si-asa nu se duc ei prea departe, mai joaca un meci si ies", a spus Becali. Dinu Gheorghe" si George Copos, presedintele, respectiv patronul-vicepremier, au coborat din tribuna oficiala la pauza si le-au cerut suporterilor sa nu mai strige impotriva patronului stelist. "Nu are nici o legatura, ce treaba are meciul acesta cu Gigi Becali?", a incercat Dinu Gheorghe sa-i convinga sa taca. Neavand succes, l-a urmat Copos, care a facut o baie de multime in galerie, iar la intoarcerea la oficiala si-a demonstrat inca o data generozitatea, aruncandu-i unui copil un milion de lei. Interventia vicepremierului nu l-a imbunat pe Gigi. "Inseamna ca George Copos a organizat si, vezi Doamne, a linistit spiritele. Metoda asta este a lor, securisto-comunista, utecista. Nu mai merge cu mine. Nu ma mai bat, fac reclamatie la UEFA", a incheiat Gigi Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.