In ziua in care a implinit 60 de ani, prilej si pentru ziarul ZIUA sa ii ureze "La multi ani!", Mircea Lucescu a aflat ca echipa sa, Sahtar Donetk, la care sunt legitimati patru jucatori romani, va intalni pe Inter Milano in turul III preliminar al L
In ziua in care a implinit 60 de ani, prilej si pentru ziarul ZIUA sa ii ureze "La multi ani!", Mircea Lucescu a aflat ca echipa sa, Sahtar Donetk, la care sunt legitimati patru jucatori romani, va intalni pe Inter Milano in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Asa cum se stie, tehnicianul roman a condus celebra trupa italiana in 1998/1999. Lucescu a primit calm rezultatul tragerii. "Nu ma asteptam la ceva mai usor, totdeauna am avut astfel de situatii. Ei n-au inceput campionatul si pesemne inca nu au ritmul de partida. Au jucatorii lor si s-au intarit si cu Solari, chiar daca au renuntat la Vieri, au renuntat pentru a da mai multa liniste jucatorilor din atac", a spus Lucescu. "De multe ori in LC conteaza valoarea echipei, iar ei au imagine, traditie. Dar asta nu inseamna ca noi ne dam batuti. Va fi o calificare disputata", a spus Lucescu, care a precizat ca isi doreste mult sa joace din nou in grupe. Antrenorul roman a apreciat, totusi, ca patronul Rinat Ahmetov va accepta si eliminarea. "Ahmetov a investit pentru viitor, in jucatori in jur de 20 de ani, de talent, dar lipsiti de experienta marilor competitii, ei vor fi competitivi peste un an sau doi. Nu s-ar supara, el este un om de sport, unul care intelege ce inseamna o calificare, ce inseamna doua jocuri. Pentru mine este mult mai usor in grupe decat in calificari, unde se poate intampla orice, in orice moment", a incheiat Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.