Agentia romaneasca de publicitate Graffiti BBDO a castigat medalia de argint (Silver WorldMedal) la editia 2005 a New York Festivals, prestigioasa competitie internationala din domeniu, infiintata dupa al doilea razboi mondial. Graffiti BBDO a obtinu
Agentia romaneasca de publicitate Graffiti BBDO a castigat medalia de argint (Silver WorldMedal) la editia 2005 a New York Festivals, prestigioasa competitie internationala din domeniu, infiintata dupa al doilea razboi mondial. Graffiti BBDO a obtinut distinctia la sectiunea "Design, Print and Outdoor" pentru campania de print "Dosarele istoriei". Pentru cunoscuta revista, agentia a realizat o serie de trei printuri reprezentandu-i pe Hitler, Lenin si Mao. Conceptul campaniei a fost "istoria pe scurt", tratata in cateva momente esentiale ale secolului XX, cu accent pe cele trei personaje-cheie, prinse in trasaturile lor recognoscibile. Pe langa printuri, campania a mai cuprins spoturi radio si TV.
Graffiti BBDO a mai obtinut un argint si un bronz la festivalul new-york-ez, la editiile din 2002 si 2004. La sectiunea "Design, Print and Outdoor" au fost inscrise anul acesta 4300 de campanii din 62 de tari. Jurizarea s-a facut on-line, cu contributia a aproape 100 de directori de creatie de publicitate din lume. (C.I.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.