Cu prilejul sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, astazi, orele 19.00, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, va avea loc un ceremonial militar si religios. Activitatea este organizata de Ministerul Apararii Na
Cu prilejul sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, astazi, orele 19.00, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, va avea loc un ceremonial militar si religios. Activitatea este organizata de Ministerul Apararii Nationale, in colaborare cu Prefectura Capitalei, Primaria Generala a Municipiului Bucuresti si Primaria Sectorului 4. Programul manifestarii include si un spectacol, care va fi sustinut de formatii corale si muzici militare. Subunitati ale Ministerului Apararii Nationale si muzici militare participa, de asemenea, la ceremonii publice de sarbatorire a Zilei Imnului National al Romaniei, care se desfasoara si in alte garnizoane din tara, pe baza solicitarilor autoritatilor administratiei publice locale. (D.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.