Ilie Petre, unul dintre fratii Gemeni, care controlau lumea interlopa a Capitalei in anii '90, dat in urmarire internationala pentru ca avea de executat o pedeapsa de noua ani de inchisoare pentru talharie, a fost arestat de autoritatile italiene, i
Ilie Petre, unul dintre fratii Gemeni, care controlau lumea interlopa a Capitalei in anii '90, dat in urmarire internationala pentru ca avea de executat o pedeapsa de noua ani de inchisoare pentru talharie, a fost arestat de autoritatile italiene, in prezent aflandu-se in arestul politiei din Roma. Numele Gemenilor a fost cunoscut pentru prima oara, de publicul larg, la scurt timp dupa ce chestorul Mircea Bot a fost numit la conducerea Politiei Capitalei. In acea perioada, in partea de nord a orasului se duceau lupte crancene intre neamul Gemenilor si rivalii acestora. A urmat "afacerea cafelei", un TIR intreg de cafea, in valoare de peste 500 de milioane de lei fiind furat. Asasinarea lui Nicu Pamant si a Puiu Tanase i-a adus din nou pe Gemeni in vizorul presei si al Politiei. Scandalurile de la "Marul de Aur", acolo unde Marian Geamanu a provocat un scandal care s-a soldat cu impuscarea unui om, si dintr-o discoteca bucuresteana anuntau "afacerea Portbagajul". Clanul Gemenilor a ocupat un loc aparte in peisajul lumii interlope bucurestene. Gemenii s-au ridicat si s-au mentinut prin violenta, reusind sa inspire frica si unor familii mult mai mari si mai bine organizate ca a lor. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.