Cea mai spectaculoasa cursa de miercuri a fost cea de 800 de metri liber, pe care australianul Grant Hackett (foto) a castigat-o de o maniera absolut incredibila, doborand si recordul mondial. Inotatorul australian a terminat cele 16 bazine in 7:38:6
Cea mai spectaculoasa cursa de miercuri a fost cea de 800 de metri liber, pe care australianul Grant Hackett (foto) a castigat-o de o maniera absolut incredibila, doborand si recordul mondial. Inotatorul australian a terminat cele 16 bazine in 7:38:65, umilindu-l pe americanul Lars Jensen, care a sosit al doilea, la peste sapte secunde, in timp ce pe locul al treilea s-a clasat rusul Iuri Prilukov. Prin performanta sa, Hackett a doborat cu mai bine de jumatate de minut recordul inregistrat de compatriotul sau Jan Thorpe. Cursa a starnit senzatie prin timpii exceptionali reusiti, daca tinem cont ca rusul Prilukov, cu timpul de 7:46:64, a stabilit un nou record european, iar Dragos Coman, care nu a ajuns in finala, a stabilit in serii un nou record national, 7:57, insuficient insa pentru a ajunge in ultimul act.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.