Procurorii au redeschis, ieri, dosarul lui Vladut, copilul disparut anul trecut langa manastirea tulceana Cocosu. In urma cu ceva timp, parintii micutului au demonstrat, pas cu pas, ca acesta a fost victima unui rapitor, printre suspecti fiind si cal
Procurorii au redeschis, ieri, dosarul lui Vladut, copilul disparut anul trecut langa manastirea tulceana Cocosu. In urma cu ceva timp, parintii micutului au demonstrat, pas cu pas, ca acesta a fost victima unui rapitor, printre suspecti fiind si calugari de la Manastirea Cocosu. Mama si tatal lui Vladut sustin ca timp de sase luni anchetatorii s-au ascuns in spatele unor proceduri legale pentru a nu face nimic. La final, procurorii tulceni au ajuns la concluzia ca baiatul nu a fost rapit si ca nu exista nici un fel de suspiciuni in cazul mortii acestuia. In urma deciziei de ieri, politistii si procurorii urmeaza sa inceapa audierile la manastire. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.