Steaua afla astazi, la pranz, cu cine va juca in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor in cazul in care trece Shelbourne. Din pacate, campioana Romaniei nu face parte din urna capilor de serie, astfel incat lista cu posibilii adversari ii
Steaua afla astazi, la pranz, cu cine va juca in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor in cazul in care trece Shelbourne. Din pacate, campioana Romaniei nu face parte din urna capilor de serie, astfel incat lista cu posibilii adversari ii cuprinde pe Liverpool (detinatoarea trofeului), Manchester United, Inter Milano, Villarreal sau Sporting Lisabona. In cazul cel mai norocos, Steaua ar putea da piept cu campioana Slovaciei, Artmedia, care insa a produs o surpriza de proportii in prima mansa a turului II, invingand cu 5-0 pe Celtic Glasgow. Alti adversari de care, teoretic, ros-albastrii ar putea trece, sunt Anderlecht, FC Bruges, Rosenborg sau chiar Werder Bremen. Partidele din turul al treilea preliminar sunt programate pe 10 august turul si pe 24 august returul, iar echipele castigatoare obtin calificarea in grupele Ligii Campionilor, ale caror partide incep in luna septembrie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.