Rapid trebuie sa indeplineasca formalitatea de a juca astazi, in Giulesti, cu Sant Julia, in turul intai preliminar al Cupei UEFA. In tur, acum doua saptamani, giulestenii s-au impus categoric, cu 5-0, in fata unor adversari extrem de modesti. La con
Rapid trebuie sa indeplineasca formalitatea de a juca astazi, in Giulesti, cu Sant Julia, in turul intai preliminar al Cupei UEFA. In tur, acum doua saptamani, giulestenii s-au impus categoric, cu 5-0, in fata unor adversari extrem de modesti. La conferinta de presa de ieri, in care au fost prezentate toate achizitiile Rapidului din aceasta vara, subiectul a fost sezonul intern care sta sa inceapa. "Am avut o discutie, de curand, cu jucatorii si le-am spus ca astept de la ei sa castige si cupa si campionatul. Nu este un obiectiv, dar este o dorinta de la sine inteleasa, pentru ca avem atuul omogenitatii lotului, am adus patru jucatori noi foarte importanti si astept mult de la ei", si-a dezvaluit Razvan Lucescu intentiile. El a precizat ca este un obiectiv autoimpus, intrucat Adunarea Generala a Actionarilor clubului, cea care poate impune un tel echipei, se va reuni abia maine. Lucescu jr. a precizat si ca doreste ca Rapidul sa patrunda in grupele Cupei UEFA. "Turneele pe care le-am facut au demonstrat ca nici una din echipele intalnite nu ne-a fost net superioara. Avem nevoie doar de incredere si de curaj. In campionat, in conditii normale, cred ca suntem protagonisti, pentru ca la Rapid lucrurile sunt bine puse la punct, avem conditii excelente, nu sunt datorii catre jucatori sau la stat", a mai spus Lucescu. Presedintele Dinu Gheorghe a anuntat ca bugetul clubului pentru sezonul viitor este de 3,5 milioane de euro, din care s-au cheltuit deja 300.000 pentru transferuri. "In sezonul trecut am reusit sa ne calificam in Cupa UEFA si ne-am clasat pe locul 3, astfel ca obiectivul nostru - participarea in cupele europene - a fost semi-realizat, dar nu am castigat nici un trofeu. Am fost, totusi, multumiti de jocul prestat, mai ales in partea a doua a sezonului", a comentat Dinu Gheorghe, care nu a exclus posibilitatea ca Rapid sa mai aduca unul sau doi jucatori. Presedintele giulestenilor s-a declarat convins ca editia viitoare de campionat se va disputa corect, in ciuda faptului ca la final vor retrograda doar doua echipe. "Probabil soarta retrogradarii se va decide mai devreme ca in alti ani. Totusi, oamenii care baga bani in fotbal nu cred ca ar fi de acord sa-si strice imaginea si sa apeleze la jocuri de culise", a mai spus Dinu Gheorghe. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.