CFR Cluj a castigat ieri cu 2-1 pe terenul lui Zalgiris Vilnius, in prima mansa a semifinalei din Cupa UEFA Intertoto. Golurile echipei antrenate din teren de Dorinel Munteanu au fost marcate de Fl. Dan (40) si Anca (75), in timp ce pentru gazde a pu
CFR Cluj a castigat ieri cu 2-1 pe terenul lui Zalgiris Vilnius, in prima mansa a semifinalei din Cupa UEFA Intertoto. Golurile echipei antrenate din teren de Dorinel Munteanu au fost marcate de Fl. Dan (40) si Anca (75), in timp ce pentru gazde a punctat Osipovici (67). Clujenii au dominat aproape in intregime partida, in fata unui adversar modest, care s-a bazat doar pe forta, si care a iesit la joc abia dupa primirea golului. Golul lui Anca a venit dupa ce penalty-ul obtinut de Turcu la prima sa atingere de balon si executat slab de Coroian a fost parat de portarul lui Zalgiris. Dorinel Munteanu a trimis in teren echipa Turcas - Panin, Jula, Milosevic, D. Toma - Fl. Dan, D. Munteanu (73 Turcu), Oncica (73 Minteuan) - Coroian - Tilinca (62 Anca), Bruncevic. Partida retur se va disputa miercurea viitoare la Cluj, iar daca va accede in finala, CFR Cluj va infrunta, tot in dubla mansa, pe invingatoarea dintre Wolfsburg si Lens. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.