Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Corneliu Bichinet, a declarat ieri ca, in cazul unei victorii a vasluienilor in partida cu Rapid, din prima etapa a Diviziei A, va oferi o suma importanta de bani galeriei si 1.000 de litri de vin spectatoril
Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Corneliu Bichinet, a declarat ieri ca, in cazul unei victorii a vasluienilor in partida cu Rapid, din prima etapa a Diviziei A, va oferi o suma importanta de bani galeriei si 1.000 de litri de vin spectatorilor prezenti la stadion. Conducerea FC Vaslui a anuntat ca sambata vor fi prezentati componentii lotului urmand ca apoi sa aiba loc un meci amical cu echipa FC Suceava, informeaza Mediafax. Incepand cu ora 16,30 va avea loc un spectacol artistic, componentii lotului si staff-ul tehnic urmand a fi prezentati in momentul in care pe scena va intra trupa Voltaj. In jurul orei 18,15 va incepe meciul amical cu FC Suceava. FC Vaslui isi incheie astazi stagiul de pregatire de la Tiraspol. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.