Desi Gigi Becali a tratat caraghios calificarea lui CFR Cluj, alaturi de antrenorul Dorinel Munteanu, jucatorii stelisti si-au amintit de fostul lor lider. Florin Lovin a declarat ca se va simti lipsa lui "Munti". "Ar fi fost bun Dorinel Munteanu in
Desi Gigi Becali a tratat caraghios calificarea lui CFR Cluj, alaturi de antrenorul Dorinel Munteanu, jucatorii stelisti si-au amintit de fostul lor lider. Florin Lovin a declarat ca se va simti lipsa lui "Munti". "Ar fi fost bun Dorinel Munteanu in meciul cu Shelbourne, dar astia suntem, in mare parte tot cei care am castigat campionatul", a spus fostul bacauan. In acelasi spirit, Ogararu a declarat ca s-a bucurat pentru succesul fostului capitan. "Dorinel este un jucator foarte bun si era foarte important pentru Steaua. Avem jucatori pe postul lui care pot face sa nu i se simta lipsa", a spus Ogararu. Cel mai entuziasmat in privinta succesului lui Munteanu s-a aratat a fi Mihai Stoica. Presedintele Stelei a declarat ca dupa performanta CFR-ului, fotbalul intern ar trebui privit cu mai mult respect. "Daca vor ajunge in Cupa UEFA, va fi un succes pentru intreg fotbalul romanesc. Nu mai reprezentam chiar un fotbal care nu are nici o valoare. CFR Cluj si Dorinel au eliminat Bilbao si apoi pe Saint-Etienne, reprezentanta unui fotbal pe care noi il privim cu foarte mult respect", a spus Stoica. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.