Alin Simota, principalul finantator al Jiului Petrosani, a afirmat ca, pentru prima data in ultimii 15 ani, echipa a fost sprijinita financiar de Consiliul Judetean Hunedoara. "Cantonamentul efectuat de echipa in Ungaria ne-a costat 500 de milioane d
Alin Simota, principalul finantator al Jiului Petrosani, a afirmat ca, pentru prima data in ultimii 15 ani, echipa a fost sprijinita financiar de Consiliul Judetean Hunedoara. "Cantonamentul efectuat de echipa in Ungaria ne-a costat 500 de milioane de lei. Mai mult de jumatate din suma a fost achitata de Consiliul Judetean Hunedoara. Am primit asigurari ca pe viitor vom mai fi ajutati in masura in care bugetul o va permite", a spus Simota. Afirmatiile acestuia au fost confirmate de presedintele Consiliului Judetean, Mircea Molot. "Am virat in contul clubului Jiul suma de 400 de milioane de lei, in doua transe. In continuare, vom sustine financiar singurul club din judet care evolueaza in prima liga. Activitatea clubului Jiul va fi cuprinsa in bugetul de anul viitor", a declarat Mircea Molot. Conducatorii clubului din Valea Jiului spun ca si Primaria municipiului Petrosani s-a aratat dispusa sa ajute echipa. "Primaria ne-a virat deja aproximativ doua miliarde de lei, cu promisiunea ca vom mai primi alte doua miliarde de lei pana la inceperea campionatului", a adaugat Alin Simota. Jiul si-a incheiat cantonamentul centralizat din Ungaria, si urma sa soseasca ieri seara, la Petrosani. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.