Mel Gibson va regiza un film cu subiect istoric care, precum "Patimile lui Hrsitos", va fi realizat intr-o limba veche, cu subtitrari in engleza, transmite BBC News online. "Apocalypto" are actiunea cu cinci secole in urma, in America Centrala, iar p
Mel Gibson va regiza un film cu subiect istoric care, precum "Patimile lui Hrsitos", va fi realizat intr-o limba veche, cu subtitrari in engleza, transmite BBC News online. "Apocalypto" are actiunea cu cinci secole in urma, in America Centrala, iar personajele vor vorbi intr-un obscur dialect maia. Gibson va finanta el insusi filmul, asa cum a facut si cu "Patimile lui Hristos", care a incasat 370 de milioane de dolari numai in Statele Unite si care a facut din Gibson unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din show-bizzul american. Filmarile vor incepe in octombrie, iar lansarea este planuita vara viitoare. Gibson nu va juca in film, iar actiunea productiei este tinuta secreta. Revista hollywoodiana Variety scrie ca filmul va avea o distributie formata in principal din localnici ai unei regiuni din Mexic. Studiourile Disney au semnat deja un acord de distribuire a filmului pe teritoriul american, foarte asemanator cu cel pe care Gibson l-a semnat cu Newmarket Films pentru "Patimile lui Hristos". (C.C.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.