Publicam in cele ce urmeaza un caz care a facut senzatie. O bataie care s'a soldat cu internarea in spital a trei din beligeranti s'a intamplat ieri in urmatoarele imprejurari. In comuna Focuri locuia femeia Catinca Munteanu impreuna cu concubinul ei
Publicam in cele ce urmeaza un caz care a facut senzatie. O bataie care s'a soldat cu internarea in spital a trei din beligeranti s'a intamplat ieri in urmatoarele imprejurari. In comuna Focuri locuia femeia Catinca Munteanu impreuna cu concubinul ei Gh. Cocarla. Cei doi au vrut sa se casatoreasca dupa un concubinaj de aproape doi ani si un amor nebun. Numai ca femeia noastra era mai in varsta decat barbatul si intentiona sa-i lase tanarului mire toata averea dupa moartea sa. Faptul acesta nu convenea rudelor femeiei si de cele mai multe ori veneau la domiciliul ei cu vorbe de ocara si cu amenintari. Ei au hotarat sa-i dea o lectie batranei amorezate. In acest scop, rudele ei Neculai Bantar, Ioan a Tinbai, Grigore Casapu, Gh. Anton, Catinca Rautoc si Paraschiva Baicu, au pornit in corpore la casa Catincai Munteanu. Spargand usa au patruns inauntru si fara sa spuie ceva au navalit asupra celor doi porumbei si intrerupandu-i din tandreturi i-au maltratat in asa hal incat a fost nevoie de internarea in spital al celor doi amorezi, impreuna cu un beligerant din grupul nemultumitilor si anume Gh. Casapu, care a primit si el cateva ciomege, in legitima aparare. Seful de post din Focuri a arestat pe toti salbaticii agresori. Tot satul are acum de lucru: barfele de rigoare dupa razboiul care tocmai s'a terminat. Ce vor hotari cei doi miri dupa iesirea lor din spital, va vom relata intr'un numar viitor.
ZIUA, 24 mai 1938

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.