Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a declarat duminica seara, la sorirea giulestenilor din turneul de pregatire italo-helvet, ca nu vede pe CFR Cluj intrand in lupta pentru titlu. "Cele trei echipe din Bucuresti au obligatia sa se bata pentru titl
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a declarat duminica seara, la sorirea giulestenilor din turneul de pregatire italo-helvet, ca nu vede pe CFR Cluj intrand in lupta pentru titlu. "Cele trei echipe din Bucuresti au obligatia sa se bata pentru titlu si, alaturi de cele trei, Poli Timisoara va fi a patra. CFR Cluj poate produce oricand o surpriza, dar nu cred ca are forta si mentalitatea sa se bata cu celelalte echipe pentru un loc pe podium. Intr-o disputa directa ar putea pune insa probleme", a spus Lucescu. Tehnicianul giulestenilor si-a exprimat ingrijorarea ca retrogradarea a doar doua echipe la finalul campionatului care sta sa inceapa ar putea relaxa campionatul. "E pacat ca vor retrograda doua echipe, dar sper ca acest campionat sa fie echilibrat si sa fie mai multe formatii in lupta pentru titlu si in lupta pentru retrogradare si atunci sa se joace campionatul pana la final, fara alte probleme", a mentionat Lucescu. El nu s-a aratat impresionat de campania de transferari realizata de Poli Timisoara. "Achizitiile de la Poli nu ma sperie, dar ma fac sa privesc cu atentie meciul direct si intreaga campanie a lui Poli", a subliniat Lucescu. Antrenorul Rapidului a enumerat si atuurile giulestenilor in editia viitoare de campionat: "Sunt multumit de jocul prestat de cei patru jucatori nou-veniti (n.r. - Bogdan Mara, Emil Dica, Romeo Stancu, Mihai Minca). Avem un lot omogen si, poate, acesta va constitui avantajul nostru principal", a mai spus antrenorul rapidist. El le-a dat liber doua zile jucatorilor sai, iar maine se intra in cantonament pentru partida de joi cu Sant Julia, din turul I preliminar al Cupei UEFA. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.