Liderul PSD Adrian Nastase a afirmat ieri, intr-un interviu pentru Rompres, ca actuala guvernare este considerata a fi mult mai putin performanta decat cea de dinainte, a PSD, fapt ce reiese din ultimele sondaje de opinie. El a lansat ideea ca "in ac
Liderul PSD Adrian Nastase a afirmat ieri, intr-un interviu pentru Rompres, ca actuala guvernare este considerata a fi mult mai putin performanta decat cea de dinainte, a PSD, fapt ce reiese din ultimele sondaje de opinie. El a lansat ideea ca "in aceste conditii, se doreste o schimbare de imagine, eventual prin inlaturarea din echipa a ministrilor Partidului Conservator". Intrebat daca PSD ar sustine un Guvern minoritar format din PNL-PD si UDMR, Nastase a raspuns: "Noi vom sprijini tot ceea ce e in interesul Romaniei, de exemplu masurile de integrare europeana. Dar nu vom vota orbeste tot ce ni se va trimite de la Guvern, sub pretextul ca acestea sunt solutiile agreate de Bruxelles. Noi stim foarte bine ce cere Uniunea Europeana, pentru ca noi am negociat toate capitolele privind integrarea europeana a Romaniei. Acesta este motivul pentru care de fiecare data ne vom spune punctul de vedere si vom actiona in sensul pe care il vom considera cel mai bun pentru tara". Adrian Nastase nu a parut dispus sa preia un eventual Guvern PSD. "Guvernarea e a PNL, a PD, a UDMR si a Partidului Conservator. Ei trebuie sa-si asume responsabilitatea. Daca au un premier slab, sa-l schimbe! Daca au un guvern ineficient, sa-l remanieze! Dar nu sunt de acord cu crearea unor crize la nivelul tarii, pentru ca unul sau altul isi urmareste agenda personala", a subliniat liderul PSD. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.