Compania britanica Chapelthorpe intentioneaza sa transfere, in luna septembrie, catre Romania, o parte a unitatilor de productie a cadrelor pentru umbrele din Marea Britanie in cadrul unui program de reducere a costurilor, potrivit unui comunicat al
Compania britanica Chapelthorpe intentioneaza sa transfere, in luna septembrie, catre Romania, o parte a unitatilor de productie a cadrelor pentru umbrele din Marea Britanie in cadrul unui program de reducere a costurilor, potrivit unui comunicat al companiei, citat de Mediafax. Decizia de relocare a productiei este determinata de cererea redusa, desi reprezentantii firmei se asteapta la o imbunatatire a rezultatelor in ultimul trimestru al acestui an fiscal comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand au fost raportate vanzari foarte slabe. Planul de optimizare a activitatii companiei are in vedere o mai buna orientare catre cerere, reducerea plafonului imprumuturilor si renuntarea la activitatile neperformante. Reprezentantii companiei au anuntat, in luna iunie, ca rezultatele obtinute in prima parte a acestui an sunt putin inferioare celor din perioada similara a anului anterior, manifestandu-si increderea ca reducerea preturilor materialelor va conduce la o majorare a cererii. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.