Daca anul trecut, Dinamo facea senzatie in amicale, invingand primele clasate din Elvetia, anul acesta "cainii rosii" au dezamagit in Franta. O prima victorie in fata lui Nantes, urmata de trei infrangeri la zero au fost completate sambata seara de u
Daca anul trecut, Dinamo facea senzatie in amicale, invingand primele clasate din Elvetia, anul acesta "cainii rosii" au dezamagit in Franta. O prima victorie in fata lui Nantes, urmata de trei infrangeri la zero au fost completate sambata seara de un egal muncit, scor 1-1, contra nou promovatei in prima liga franceza, Troyes. Ioan Andone (foto) a inceput meciul in urmatoarea formula: Guso - Daouda, Tamas, Moti, Pulhac - Fl. Petre, Margaritescu, Plesan, Vl. Munteanu - Bratu, Cl. Niculescu. Pe parcursul intalnirii au mai jucat: Grigorie, Zicu, Chihaia, Balan, Gaev, Pacurar, Goian, A. Cristea. "Cainii" au inceput meciul in forta si si-au creat cateva oportunitati bune de a marca. Niculescu a tras putin pe langa poarta in minutul cinci iar Vlad Munteanu a lovit bara cateva minute mai tarziu. Cum ineficienta se plateste, Tamas a faulat in propriul careu iar Nivet a transformat penaltyul, aducand avantajul gazdelor. Dinamovistii si-au gasit izbavirea in finalul partidei atunci cand Niculescu a punctat cu capul, pentru ca in final sa rateze , singur cu portarul, ocazia de a aduce victoria trupei lui Andone. In alta ordinde de idei, trecerea la noul sistem 4-4-2 a dat din nou batai de cap, fundasilor centrali dar nu numai. Moti si Tamas au dovedit ca mai au mult pana sa se obisnuiasca unul cu celalalt, iar mijlocasii au parut deseori incapabili de a se dubla pe flancuri, in timp ce gurile de foc Niculescu si Bratu, duc lipsa atat de baloane utile cat si de pragmatism. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.