In tara
Vremea va deveni treptat instabila. Innorarile se vor accentua si va ploua in Banat, Oltenia, Transilvania si zona montana (Carpatii Occidentali si Meridionali), unde cantitatile de apa vor totaliza local 20 - 25 l/mp, iar la mu
In tara
Vremea va deveni treptat instabila. Innorarile se vor accentua si va ploua in Banat, Oltenia, Transilvania si zona montana (Carpatii Occidentali si Meridionali), unde cantitatile de apa vor totaliza local 20 - 25 l/mp, iar la munte, izolat, 40-50 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Ploile, indeosebi cu caracter de aversa, vor fi insotite si de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului aceste fenomene se vor semnala spre seara si in cursul noptii, pe arii mai restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar minimele intre 10 si 20 de grade.
La Bucuresti
Cerul, variabil ziua, va prezenta innorari accentuate spre seara si noaptea, cand vor fi averse de ploaie, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 28-29 de grade, iar minima de 15-16 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.