Doua persoane au fost grav ranite iar alte 15 au suferit rani usoare dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit, ieri, de o autobasculanta si a fost proiectat in curtea unei case din Cernica. Gabriel C., in varsta de 43 de ani, conducea o bascu
Doua persoane au fost grav ranite iar alte 15 au suferit rani usoare dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit, ieri, de o autobasculanta si a fost proiectat in curtea unei case din Cernica. Gabriel C., in varsta de 43 de ani, conducea o basculanta incarcata cu 20 de tone de pietris dinspre Bucuresti catre satul Tanganu. In centrul localitatii Cernica, soferul nu a redus viteza intr-o curba iar autovehiculul a intrat pe contrasens, acrosand un microbuz condus de Victor P., care se deplasa spre Bucuresti, transportand 17 persoane. Autobasculanta s-a rasturnat pe partea stanga iar microbuzul a fost aruncat in curtea unei case. Cele 17 persoane din microbuz au fost ranite, doua dintre acestea -un barbat in varsta de 60 de ani si un copil de 12 ani - fiind in stare grava. Imediat dupa accident, 14 dintre raniti au fost transportati la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, iar trei la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.