Parchetul National Anticoruptie a fost sesizat in privinta unui conferentiar universitar de la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", care ar fi primit mai multe alimente si bauturi alcoolice de la parintii a doi candidati. In urma unor cercetari
Parchetul National Anticoruptie a fost sesizat in privinta unui conferentiar universitar de la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", care ar fi primit mai multe alimente si bauturi alcoolice de la parintii a doi candidati. In urma unor cercetari efectuate de Corpul de control al ministrului Administratiei si Internelor s-a stabilit ca Ioan Bindiu, comisar sef si conferentiar universitar la Catedra de Drept a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", s-a intalnit cu parintii a doi candidati, la solicitarea acestora, primind mai multe produse alimentare si bauturi alcoolice. Potrivit MAI, desi din verificari nu au rezultat aspecte care sa il incrimineze pe ofiter pentru fapte de coruptie, aceste "coincidente" si acceptarea fara plata a unor produse alimentare este de natura sa prejudicieze prestigiul institutiei de invatamant din care face parte. Cu toate acestea, despre acest caz au fost sesizati procurorii anticoruptie care urmeaza sa declanseze o ancheta. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.